Verzending

Zodra je betaling is ontvangen beginnen wij met het verwerken van je bestelling. Je ontvangt dan eerst een bevestiging van je bestelling per e-mail. Vervolgens sturen we je een mail meteen nadat wij je bestelling verzonden hebben.

Verzendkosten NL
Bij bestellingen binnen Nederland met een waarde van € 50,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een waarde van minder dan € 50 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 3,95. 

 

Verzendkosten België
Bij bestellingen naar België met een waarde van € 75,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een waarde van minder dan € 75 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 7,95.

 

 

Levertijd
Als je een bestelling op maandag tot en met vrijdag vóór 23.00 uur plaatst, verzenden wij het pakketje nog dezelfde dag met PostNL. Je kunt de bestelling dan de volgende (werk-)dag al verwachten. PostNL levert niet op zon- en maandagen en niet op feestdagen. Voor eventuele vertragingen van PostNL zijn wij niet verantwoordelijk.
Als blijkt dat een artikel toch niet op voorraad is, dan nemen wij contact met je op. Je kunt eventueel een ander artikel uitzoeken, waarna een prijsverschil verrekend wordt. Mocht je niets kunnen vinden, dan storten wij het aankoopbedrag terug op je bankrekening. Voor België geldt een levertermijn van 3 werkdagen.

Verpakking 
Indien mogelijk versturen wij je bestelling in een verpakking die door de brievenbus past. Grotere bestellingen worden als pakketpost verstuurd. Soms past de originele verpakking van een artikel niet in een brievenbusdoosje. De artikelen worden dan omgepakt en de originele verpakking wordt indien mogelijk meegezonden.

Niets ontvangen? 
Als je 3 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail de bestelling nog niet ontvangen hebt, kun je ons altijd bellen. Wij zullen in eerste via PostNL proberen te achterhalen wat er met de bestelling gebeurd is. Wij garanderen dat er altijd een oplossing wordt gevonden!

Verzendopties:

Betaalopties: