Sportondergoed

(5)
Rennen, roeien, tennis of voetbal: bij sportondergoed gaat het om functionaliteit: perfecte pasvorm, platte naden die niet schuren zodat je je tegenstander (de klok?) altijd een stap voor blijft. Maar het mag er ook goed uitzien: dus push je limits en ‘Do it in style’!
  • -20%
  Vanaf € 19,95 Normale prijs € 24,95
  Sporten in katoenen (onder)kleding is zo 2016! Uit de nieuwe Active Style (sport) serie van Puma: 2 boxershorts in zwart en melange grijs, speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten. Gemaakt van heerlijk zacht microfiber voor perfecte vochtregulatie tijdens het sporten. Zweet wordt afgevoerd en houdt de huid droog, dus of je nu rent, roeit, fietst of voetbalt: dit zijn de ideale boxershorts!
  • Vanaf € 22,95
   Sporten in katoenen (onder)kleding is zo 2016! Uit de nieuwe Active Style (sport) serie van Puma: 2 boxershorts in blauw en grijs, speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten. Gemaakt van heerlijk zacht microfiber voor perfecte vochtregulatie tijdens het sporten. Zweet wordt afgevoerd en houdt de huid droog, dus of je nu rent, roeit, fietst of voetbalt: dit zijn de ideale boxershorts!
   • Vanaf € 22,95
    Sporten in katoenen (onder)kleding is zo 2016! Uit de nieuwe Active Style (sport) serie van Puma: 2 zwarte boxershorts speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten: gemaakt van heerlijk zacht microfiber voor perfecte vochtregulatie tijdens het sporten. Zweet wordt afgevoerd en houdt de huid droog, dus of je nu rent, roeit, fietst of voetbalt: dit zijn de ideale boxershorts!
    • -17%
    Vanaf € 14,95 Normale prijs € 17,95
    Sporten in katoenen (onder)kleding is zo 2016! Uit de nieuwe Active Style (sport) serie van Puma: een boxershort met extra lange pijp, speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten. Zwart met kekke rode baan aan de zijkant, gemaakt van heerlijk zacht microfiber voor perfecte vochtregulatie tijdens het sporten. Zweet wordt afgevoerd en houdt de huid droog, dus of je nu rent, roeit, fietst of voetbalt: dit zijn de ideale boxershorts!
    • Vanaf € 17,95
     Sporten in katoenen (onder)kleding is zo 2016! Uit de nieuwe Active Style (sport) serie van Puma: een boxershort met extra lange pijp, speciaal gemaakt om te dragen tijdens het sporten. Gemaakt van heerlijk zacht microfiber voor perfecte vochtregulatie tijdens het sporten. Zweet wordt afgevoerd en houdt de huid droog, dus of je nu rent, roeit, fietst of voetbalt: dit zijn de ideale boxershorts!

    Shipping methods:

    Payment methods: